Het online startpunt voor

(Arbeids)participatie van vluchtelingen

Privacy

Deze website maakt gebruik van het webstatistiekenpakket Google Analytics en van cookies. Hiermee analyseren we het gebruik van de website, met het doel de website te verbeteren. Bezoekgegevens worden niet gebruikt om profielen op te bouwen of gebruikers te volgen op andere websites.

De Sociaal-Economische Raad, de beheerder van www.werkwijzervluchtelingen.nl, respecteert uw privacy. Uw persoonlijke informatie wordt dan ook vertrouwelijk behandeld, in lijn met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft uitvoering aan een Europese richtlijn uit 1995 (95/46/EG). Het doel van deze richtlijn is het reguleren van de omgang met persoonsgegevens. De Wbp verbiedt het verwerken van persoonsgegevens door organisaties in de regel niet, maar stelt hieraan regels en voorwaarden ter bescherming van de privacy. De Wbp geeft de burger meer rechten. De burger heeft het recht om te weten wat er met zijn persoonsgegevens gebeurt. Hij mag zijn gegevens inzien en corrigeren en kan in veel gevallen bezwaar maken tegen het gebruik van zijn persoonsgegevens.

De SER verwerkt alle persoonsgegevens overeenkomstig de bepalingen van de Wbp. Indien u vragen heeft over de wijze waarop de SER de Wbp in praktijk brengt, kunt u zich wenden tot de Directie Bestuurszaken, tel.: 070 - 3499 560.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt “cookies” om het gebruik van de website te analyseren. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (inclusief IP-adres) wordt verzonden naar Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Google combineert uw IP-adres niet met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Mogelijk kunt u in dat geval niet alle mogelijkheden van deze website benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Instellingen Google Analytics

De SER heeft voor www.werkwijzervluchtelingen.nl een bewerkersovereenkomst gesloten met Google, waarin is vastgelegd is dat Google alleen bewerker van informatie is. Het delen van gegevens met andere Google diensten (zoals advertentiesoftware) is uitgeschakeld in Google Analytics. Ook worden geen andere Google diensten gebruikt in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Overige cookies

Sitecore

Er worden cookies geplaatst door het contentmanagementsysteem Sitecore, dat gebruikt wordt voor het onderhoud van deze website. Deze cookies zijn enkel bedoeld voor een goede werking van de website en het bewaren van instellingen tijdens uw bezoek.

New Relic

Er wordt mogelijk een third party cookie geplaatst door New Relic (bam.nr-data.net). Dit is een dienst die de bereikbaarheid en laadtijd van de website monitort.

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.