Leerwerktraject elektromonteur met baangarantie

Het UAF en Liander organiseren samen een leerwerktraject met baangarantie voor vluchtelingen. Na een mbo-opleiding Elektrotechniek kunnen deelnemers aan de slag als elektromonteur.

Theorie en praktijk

Deelnemers volgen een intensief opleidingstraject van anderhalf jaar, verzorgd door Temphory, technisch opleider Quercus en ROC Graafschap. De theorie- en praktijklessen vinden plaats in Ermelo en Zwolle. Na het behalen van het diploma kunnen deelnemers aan de slag bij Liander in hun eigen woonomgeving.

Aandacht voor jargon

Er wordt extra aandacht besteed aan de Nederlandse taal en het leren van het vakjargon. De kosten van het opleidingstraject worden vergoed door de werkgever. Het UAF verzorgt selectie van de kandidaten en de begeleiding tijdens het werkervaringstraject.

Het leerwerktraject start op 6 mei 2019. Kandidaten kunnen zich tot 15 april 2019 aanmelden bij het UAF via mbo@uaf.nl of 030-2520835. 

Download een folder over dit leerwerktraject

 

Projectinformatie

Focus: Opleiden en werken
Looptijd: Anderhalf jaar
Website https://www.uaf.nl/mbo
Contact: Mbo-helpdesk: mbo@uaf.nl 

Geactualiseerd maart 2019 

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat hier nog niet vermeld staat? Geef het door!

Meld initiatief

Meer initiatieven

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.