The Buddy Film Project

The Buddy Film Project koppelt gevluchte, professionele filmmakers aan Nederlandse professionele filmmakers om gezamenlijk een speelfilm te maken.

Ze zijn allen in het bezit van een legale status én een werkvergunning. Door deze samenwerking voorziet The Buddy Film Project deze gevluchte filmmakers van een relevant en professionals (film)netwerk in Nederland, waardoor hun kans op betaald werk in de Nederlandse filmsector wordt vergroot.

Crowfund

Een uitgebreidere uitleg is te vinden op onze website en op de crowdfundpagina van onze campagne die inmiddels succesvol is afgesloten. Bijna € 35.000,- is gedoneerd via bijna 400 donateurs. Bijna € 35.000,- is gedoneerd via bijna 400 donateurs. Hierdoor kunnen nu workshops van start gaan en het scenario geschreven worden. Vele BN'ers doen mee voor en achter de schermen, en momenteel lopen er vele gesprekken met diverse partijen en organisaties.

De komende tijd richten we ons op de uitvoering en ook financiering van de speelfilm. Wij zijn actief op zoek naar partners en financiers. Naast het maken van de film en het creëren van een netwerk, willen we dit netwerk/platform na realisatie van de film graag doorzetten. Ook hopen we dat ons principe wordt toegepast op andere sectoren.

 

Projectinformatie

Focus: Werken
Looptijd: Doorlopend
Website:  www.buddyfilmproject.com
Contact: In-Soo Radstake
buddyfilmproject@gmail.com

Geactualiseerd maart 2017 

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat hier nog niet vermeld staat? Geef het door!

Meld initiatief

Meer initiatieven

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.