Brilliant Entrepreneur, potential entrepreneurs

Brilliant Entrepreneur is een programma dat vrouwen wereldwijd ondersteund om hun talent en ondernemerschap te ontwikkelen. Het programma gaat op 29 mei 2017 van start en zal lopen tot en met 15 augustus 2017.

Trainingstraject

Brilliant Entrepreneur gaat een project starten in Nederland (provincie Utrecht) om vrouwen met een verblijfsvergunning te helpen bij het ontdekken van hun talent en hiervan gebruik te maken voor het opstarten van een eigen bedrijf. We zijn op zoek naar deelneemsters voor dit project. Het trainingstraject bestaat uit 5 trainingen in een periode van 3 maanden. De groep deelneemsters zal bestaan uit maximaal 10 personen. Tijdens de trainingen zullen de volgende onderwerpen aan bod komen; talent, het opstarten van een bedrijf, ideale klant, pitchen, netwerken, praktische zaken, prestaties en de volgende stappen.

Deelnemen aan het programma is gratis, deelneemsters moeten alleen de reiskosten en eventuele consumpties zelf betalen.

Beoogde resultaten

De resultaten van het programma zijn dat de vrouwen hun talent hebben geïdentificeerd, de eerste stappen richting het opzetten van een eigen onderneming zijn gezet en uitbreiding van het netwerk heeft plaatsgevonden.

Engelstalige brochure

Er is ook een Engelstalige brochure ontwikkeld om deelneemsters te vinden, hierin staat meer informatie over het programma. Deze brochure kan per mail worden opgestuurd.

Projectinformatie

Focus: Ondernemerschap
Looptijd: tot 15 augustus 2017
Website:  www.brilliantentrepreneur.net
Contact: Marlous Rottier
marlous.rottier@hotmail.nl

Geactualiseerd juni 2017 

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat hier nog niet vermeld staat? Geef het door!

Meld initiatief

Meer initiatieven

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.